Täältä näet edullisimmat paikat joista saat lainaa 1000 euroa


Täältä lainaa 1000 euroa ilman vakuutta

Tarvitsetko 1000 euroa lainaa pikaisesti? Jos rahantarpeesi on 1000 euroa tai enemmän, olet tullut oikealla sivustolle.Lainat joita suosittelemme myönnetään ilman vakuuksia ja myöntämisen jälkeen saat rahat tilillesi heti.

Allaolevasta linkistä näet paikat jotka ovat luotettavia ja edullisia lainapaikkoja.

Katso tästä edullisimmat vaihtoehdot lainata 1000 euroa…

Muutama sana luotoista ja pikalainoista.

Verkkohakemuksella voi hakea 1000 € tai enemmän lainaa helposti mutta ennen hakemista sinun kannattaa vielä päättää haetko pikalainaa vai kulutusluottoa.

Mikä sitten on ero kulutusluoton ja pikalainan välillä?

Suurin ero on laina-ajoissa. Pikavipit maksetaan lainanmyöntäjälle takaisin nopeasti, useimmiten jopa 14vrk sisällä jos esim. ottaa lainaa 100 – 300 €. Tosin lainasumman ollessa suurempi, on laina aikaa muutama kuukausi. Kulutusluotossa taas on pitempi maksuaika ja maksuohjelman voi räätälöidä joustavammin.

Kumpi sitten on parempi ja edullisempi vaihtoehto.

Mediassa on käsitelty pikalainojen korkoja oikein urakalla. Kansanedustajat pohtivat syksyllä 2012 mikä on oikea suuntaus pikalainojen suhteen mutta on esitetty väitteitä että pikavippien korkoja tullaan alentamaan. Nopeasti ajateltuna tämä voi kuulostaa oikealta ratkaisulta mutta asia ei ole niin yksiselitteinen kuin voisi olettaa. Jos vertaillaan pikalainojen ja kulutusluottojen korkomenoja, voimme tilastollisesti havaita että pikavippien korkokulut ovat keskimäärin huokeammat kuin kulutusluottojen kulut.

Miksi pikalaina voi tulla halvemmaksi kuin pikaluotto?

Jos ajattelemme tätä loogisesti, niin asia selkiintyy hyvin nopeasti. Pikavippien suuret vuosikorot eivät välttämättä ole se asia mihin pääasiassa pitäisi keskittyä vaan maksuaika. Mitä nopeammin lainattu raha maksetaan takaisin, sitä edullisemmat ovat korkokustannukset. Ja tästä voidaan hyvin helposti jo päättelemällä vetää johtopäätös että pikalaina on todellisuudessa usein halvempi kuin kulutus -tai korttiluotto.

Pikavippi maksetaan takaisin muutaman viikon tai maksimissaan muutaman kuukauden sisällä kun taas kulutusluoton maksuun voidaan käyttää jopa muutama vuosi.

Tästä johtuen kuluttajien kannattaakin pohtia etukäteen mikä on heille sopivin lainamuoto ja millaisella maksuaikataululla lainan voi hoitaa pois. Pääsääntönä kuitenkin voidaan sanoa että jos haluat lainan mahdollisimman edullisesti, varaudu maksamaan se mitä nopeimmin takaisin. Lainaa 1000 euroa sivusto ei ota kantaa siihen kumpi on sinulle parempi lainamuoto, mutta kannattaa kuitenkin pitää juuri lukemasi asia

mielessä. Jos pystyt maksamaan 1000 euron laina summan (tai mikä sitten onkaan lainaamasi summa) pois nopeasti, voit säästää huomattavan summan korko ynnä muissa menoissa.

Ja sitten vielä viimeiseksi muutama varoituksen sana.
-Älä ota lainaa jos et ole varma että takaisinmaksukykysi riittää.
-Älä ota lainaa maksaaksesi pois vanhoja lainoja. Tämä voi johtaa velkakierteeseen.
-Älä ota lainaa turhiin asioihin. Velka täytyy aina maksaa takaisin joten lainan ottamiseen on syytä olla järkevä syy.
-Jos olet maksujesi kanssa vaikeuksissa ja sinulla on jo maksamattomia pikalainoja tai luottoja, ota yhteys paikalliseen velkaneuvojaan joka voi opastaa kuinka voi selvitä tilanteesta mahdollisimman vähillä kustannuksilla.

laina 1000 euroaJos rahatilanteesi on kunnossa ja tulosi ovat vakituiset, voit hakea lainaa 1000 euroa kätevästi näistä paikoista…